Möt oss på Real Strategi

RealStrategi

Ted Karlsson

Ted är en civilekonom med 30 års erfarenhet inom ekonomi, juridik och revision. Godkänd revisor sedan 25 år och har bedrivit egen verksamhet i 26 år. 

Genom åren har Ted sedan starten på sin yrkesbana 1989 kommit i kontakt med flertal olika frågeställningar inom revision, redovisning, skatter, pensioner, stiftelser, bolagsfrågor, juridik och många flera frågor. 

Att se och beakta helheten i den ekonomiska och juridiska planeringen är en stor del av hans vardag. 

Ted bor delvis utomlands och verkar på flera platser genom den digitalisering som är en fortsatt process på Real Strategi.

Urban Solander

Senior Managementkonsult som hjälper företag att utveckla sin verksamhet i en föränderlig och mer digitaliserad värld. Urban leder och genomför projekt tillsammans med ledningen i företaget och löser och kartlägger möjligheter till förbättringar och utveckling.

Projekten kan vara stödja eller leda försäljningsorganisationer, förändringsarbete, etableringar, organisationsutveckling, omnichannel, utbildning/rådgivning alternativt interims uppdrag på senior nivå.

Urban är certifierad för styrelseuppdrag genom Styrelseakademin.
Skapar alltid goda resultat samt är en dokumenterad stark och omtyckt ledare.

Med stor erfarenhet inom detaljhandel på den nordiska marknaden då han arbetet som nordisk försäljningsdirektör för NetOnNet samt Country manager för KappAhl. Har även arbetet som Commercial manager för StenaLine för de europeiska regionerna.

tobias månsby

Auktoriserad revisor sedan 2021. Tobias tog examen från Handelshögskolan i Göteborg 2015, efter examen började han arbeta inom revision och har erfarenhet av flera områden inom ekonomi.

Tobias har främst arbetat med små- och medelstora ägarledda företag, men han har även erfarenhet av att arbeta med större bolag och koncerner.

Hösten 2020 började Tobias på Realstrategi. Tobias är känd som pålitlig, ambitiös och lösningsorienterad med ett stort kundfokus.

Tobias är just nu öppen för nya uppdrag. 

Fredrik Lindh

Auktoriserad revisor sedan 2007.
Fredrik besitter långvarig erfarenhet av revision och rådgivning inom redovisning, skatt och bolagsfrågor. Idag arbetar Fredrik främst med ägarledda företag, men har även erfarenhet av revision av börsbolag.

Arbetar internt med kvalitetsarbete i form av utveckling och fastställande av arbetssätt och rutiner. Fredrik arbetar framåtblickande i kund arbetet vilket praktiskt innebär att i god tid planera uppdragen och kunna lyfta blicken och se till att kunderna når optimala lösningar inom redovisning-, skatt- och bolagsfrågor.

Med sin långa erfarenhet bidrar Fredrik med struktur, tydlighet, ordning och reda samt tillgänglighet.

Fredrik är just nu öppen för revisionsuppdrag och konsultationer.

Peter Vakker

Utbildad revisor med sin Högskoleexamen från Lunds Universitet. Peter har  arbetat i branschen sedan 2003. 

Peter har de senaste åren arbetat mer mot den tekniska delen av yrket, där fokus varit flöden, rutiner och samverkan av olika affärssystem.

Digitaliseringsprocesser och ökad effektivitet är en naturlig del i dagens arbetssätt där alltså Peter kan se över möjlig förbättringspotential.

Öppen för nya uppdrag och konsultationer inom revisioner, gärna med fokus på digitalisering, flöden och effektiviseringsprocesser.

Vanessa perez

Utbildad ekonomi- och redovisningskonsult.

Vanessa började hos oss på Real Strategi Januari 2021.  Med sina 12 års erfarenhet har Vanessa en bred kunskap inom redovisning, löner, bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar. 

Under de sex senaste åren har Vanessa arbetat på en revisionsbyrå vilket har gett henne god kunskap och erfarenhet.

Vanessa är just nu öppen för fler uppdrag och konsultationer inom redovisning. Hennes område är med fokus Stenungsund, Tjörn och Orust.  

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss på realstrategi för att se vad vi kan hjälpa just dig med, kontakta oss på infon nedan.

Välkommen att kontakta oss

Mässans gata 10, vån 7

+46 70 213 44 97

info@realstrategi.se